Блог переехал на новый адрес - клик по банеру

четверг, 16 июля 2015 г.

Відомий казахський філософ наочно показав українцям, як повалити Путіна.




Пропаганда зробила з росіян слухняних зомбі, які вірять в усе, що їм говорить їхній президент. Важко, але реально примусити громадян РФ переконатися у тому, що Путін їм бреше.


Приїжджали в гості москвичі.
- Я пишаюся своїм президентом Путіним! Це кращий президент Росії за всі часи! Українці вбивають російськомовних Донбасу. Путін хоче миру на Україні, але йому заважають американці. На Україні немає, і не може бути російських військових.

- Зачекайте, а як же Крим? Путін же визнав російські війська в Криму під час перебування її ще в Україні?
- Населення саме попросило Путіна ввести війська, бо в Крим їхав ешелон Правосеков різати росіян. Путін цього не допустив.
Це були чотири росіянина, дві жінки, і двоє чоловіків середніх років. Всі з вищою освітою, які володіють компанією встановлює особливо точне і дуже дороге обладнання в розкішних особняках і приватних клубах. Чотири росіянина, що мають пристойний достаток, що дозволяє їм подорожувати по світу, знайомитися з країнами, з різними культурами, з людьми, і мають необмежений доступ до інформації про все що відбувається в світі, і в Україні зокрема.
Дуже приємні в спілкуванні, великі професіонали своєї справи, що володіють кладезью знань у різних областях людської діяльності, починаючи з історії архітектури Камбоджі, особливостями ірландської поезії 18 століття, політичного устрою Римської імперії, і закінчуючи нюансами флорентійської школи живопису часів Мікеланджело.

Весела, життєрадісна О, що дивиться на світ з посмішкою, оптиміст і заводила, юрист з великим досвідом:
- Нікому не потрібна сильна Росія! Всі хочуть поставити нас на коліна, але Путін витримає. Він робить все правильно. Якби в Україні були російські війська, вони б давно вже були в Києві.
Красива Л, улюблена дружина і мати прекрасної дівчинки. Жінка-підліток, з витонченою фігуркою, дивиться на світ з півнеба блакитними очима знали тільки любов, яка знімає дивовижні за красою і композиції фотографії на дуже дорогу Leica:
- У нас найкращий у світі президент, а всі ці порошенки і яценюки - злодії, злочинці і пройдисвіти, продалися америці.
Самий молодий, але вже досяг багато чого у своїй роботі, дуже педантичний і скрупульозний інженер, від якого залежить вся технічна частина їх складних проектів, з ім'ям на букву Д, яке дуже популярно в Казані, звідки він власне родом:
- Ми віримо в свого президента Путіна. Він справжній політик, який увійде в історію. Його внесок ще буде оцінений по достоїнству. У нашій компанії працює багато українців, і вони всі кажуть, що так швидко і сильно, як Порошенко, чи не збагачувався жоден президент. Українці ховаються від війни і приїжджають до нас працювати. Правда, вони кожні три місяці змушені повертатися за візою.
Ось такі монологи я слухав протягом трьох годин, поки ми поверталися з заміської вилазки по околицях нашого міста, поки я не запитав:
- Давайте уявимо, гіпотетично, звичайно, цього не може бути, але ми уявимо, що в Україні дійсно воюють російські війська. Що тоді?

Після декількох хвилин сперечань, я все ж умовив їх представити неможливе, і у відповідь спочатку була хвилинна гробова тиша, після чого:
- Ну, тоді я сильно розчаруюсь. Кому тоді взагалі вірити? Не знаю.
- Це буде переворот у свідомості. Я навіть не знаю, напевно, ми вийдемо на Червону площу.
- Ні, цього не може бути, але якщо це раптом так, то я перший вийду проти Путіна, але цього не може бути.
- Я не знаю, це буде найбільшим розчаруванням у моєму житті. Тоді ми виїдемо з країни, щоправда, Леш? Тоді в такій країні просто не можна жити і ростити дитину.
Українці! На вашій території воюють тисячі росіян, десятки підрозділів регулярних військ Росії. Киньте всі сили на видобуток доказів. Піймайте в полон сотню військових росіян, підкупите їх генералів, їх журналістів, їх телевізійників. Витратьте сто, двісті, п'ятсот мільйонів на те, щоб переконати росіян у тому, що з вами воюють російські регулярні війська, і тоді, може і не знадобиться витрачати їх на танки, не знадобляться життя ваших хлопців, не знадобиться множити ворожнечу між вашими народами. Росіяни самі винесуть Путіна, тільки ви дуже постарайтеся.
Нурлан ТУРЕХАНОВ
Джерело: УкрМедіа

Всемирная кредитная сеть. Заработок на кредитовании